Naslednji turnir
Državno prvenstvo 2022
Mengeš, 5. 6. 2022

Zadnji turnir
Mengeš Open 2021

Slovenski pokal 2122
1. Anže Božič 480
2. Bernard Rjavec 460
3. Jakob Zalokar Obadič 400
4. Nejc Škrlep 383
5. Bernard Škrlep 349

Osnovnošolci
1. Jakob Zalokar Obadič 500
2. Gal Bohinc 450
3. Zala Škrlep 369


Pokrovitelji
Kolesarski center
Sevnica
OŠ Franceta Prešerna
Kranj

Nakup namiznega hokeja
in nadomestnih delov

Kontakt: nhzs.info@gmail.com

Športni rezultati v živo


B. Rjavec do prve zmage v sezoni
09.03.2013 2013b 10:32
V Kranju je potekal 5. turnir za Slovenski pokal, na katerem je do svoje prve zmage v tej sezoni prišel Bernard Rjavec s čimer je ponovno prevzel vodstvo v skupnem seštevku.
V rednem delu se je vsem 4 nosilcem pričakovano brez večjih težav  uspelo prebiti v nadaljevanje tekmovanja. Največje presenečenje je tako kot lani pripravil Aljaž Božič, ki se je uvrstil na odlično peto mesto. Za njim se je uvrstil nekoliko nemotivirani Jan Stankovič, ki bi se z malo več borbenosti verjetno lahko uvrstil višje. Dean Bolič tokrat v rednem ni prikazal ravno svojih najboljših iger, a se je nekoliko odkupil v četrtfinalu. Za njim se je uvrstil Irnes, ki je prikazal zelo dobro igro v napadu, a žal je obramba še vedno njegova šibka točka. Moramo pa pohvaliti igro Gala Skalarja, ki je po enoletnem premoru zbral solidno število točk. Blizu presenečenja je bil že v svoji prvi tekmi, ko je šele v zadnji izdihljajih tekme izgubilo klonil proti Anžetu. 
 
V četrtfinalu sta Bernard in Klavdij rutinirano prišla do uvrstitve v polfinale, v drugih dveh dvobojih pa je šlo precej bolj na tesno. Medtem ko je imel Anže kar nekaj dela proti Janu, ki se je odlično boril za razliko od rednega dela, se je moral Nejc za zmago proti Deanu pošteno potruditi. Deanu je le malo zmanjkalo do prve uvrstitve v polfinale, saj je bila tekma namreč odločena šele v podaljšku odločilne pete tekme. 
 
V polfinalu smo videli zelo tesen dvoboj med Bernardom in Klavdijem, v katerem je Bernard tudi z nekoliko sreče prišel do končne zmage. V drugem polfinalu se je Nejc po začetnem porazu v prvi tekmi nekoliko prebudil in nudil dober odpor proti Anžetu, a vendar je bilo premalo. V finalu pa Bernard ni dopustil presenečenja in stvari postavil na pravo mesto.
Naslednji turnir bo 9.marca v Celju. Vabljeni!


 
HTML Comment Box is loading comments...