Naslednji turnir
Državno prvenstvo 2022
Mengeš, 5. 6. 2022

Zadnji turnir
Mengeš Open 2021

Slovenski pokal 2122
1. Anže Božič 480
2. Bernard Rjavec 460
3. Jakob Zalokar Obadič 400
4. Nejc Škrlep 383
5. Bernard Škrlep 349

Osnovnošolci
1. Jakob Zalokar Obadič 500
2. Gal Bohinc 450
3. Zala Škrlep 369


Pokrovitelji
Kolesarski center
Sevnica
OŠ Franceta Prešerna
Kranj

Nakup namiznega hokeja
in nadomestnih delov

Kontakt: nhzs.info@gmail.com

Športni rezultati v živo


Slovenia Open 2017: Zmaga prvič odšla v Ukrajino
11.10.2017 2017b 13:53
Mykhaylo Shalomayev iz Ukrajine je  zmagovalec letošnjega  Slovenia Opena. V finalu je ugnal domačo senzacijo, Jaka Škrlepa, s 4:2.
Na turnirju serije WTHT je nastopilo 26 tekmovalcev iz 6 držav (Slovenija, Češka, Hrvaška, Slovaška, Ukrajina in Nemčija).
Po tem, ko se na prizorišču ni pojavil sicer prijavljeni L. Hvizd iz Češke, 39. igralec s svetovne lestvice, je vlogo prvega nosilca prevzel prav Ukrajinec Shalomayev, in jo tudi upravičil. V prvem delu tekmovanja je v svoji skupini zasedel zgolj tretje mesto, a je nato v finalni skupini  oddal le še dve točki in napredoval do samega vrha.
Pari osmine finala so bili zares zanimivi, prav vseh šest Slovencev se je pomerilo med seboj, pri tem pa je najbolj napredoval Bernard Rjavec, 12. iz finalne skupine, ki je premagal Nejca Škrlepa (5.) s 4:1.
Najbolj zanimiv dvoboj je potekal med Anžetom Božičem in Jakom Škrlepom. Prvi je vodil že s 3:0, a je temu sledil epski preobrat z zmago v podaljšku sedme igre. A to je dalo Jaku samo še zagon, v četrtfinalu je zadal prvi play off poraz s strani Slovenca Čehu Vaclavu Piklu.
Morda še večja senzacija je bila zmaga Bernarda Rjavca nad Hrvatom Kristijanom Ćurkovićem. Tretji slovenski četrtfinalist, Bernard Škrlep, je moral priznati premoč Ukrajincu Shalomayevu.
V polfinalu nato še en podvig Jaka, ugnal je  Čeha Martina Zeniška. Na drugi strani Bernardu Rjavcu ni uspelo podobno proti Shalomayevu, ki je nato v finalu zatrl vse upe Slovencev po prvi zmagi na WTHT turnirju. 
Vodstvo v skupnem seštevku je ubranil Tim Weisseisen, tokrat enajsu, ki ima sedaj 102 točki.
Slovenski pokal se nadaljuje meseca decembra v Mengšu z Miklavževim turnirjem.

Rezultati