Naslednji turnir
Državno prvenstvo 2023
Kranj, 4. 6. 2023

Zadnji turnir
Spomladanski pokal 2023

Slovenski pokal 22/23
1. Anže Božič 660
2. Nejc Škrlep 542
3. Bernard Rjavec 540
4. Gal Bohinc 502
5. Jakob Zalokar Obadič 491

Osnovnošolci
1. Gal Bohinc 660
2. Zala Škrlep 495
3. Lenart Zalokar Obadič 300


Pokrovitelji
Kolesarski center
Sevnica
OŠ Franceta Prešerna
Kranj

Nakup namiznega hokeja
in nadomestnih delov

Kontakt: nhzs.info@gmail.com

Športni rezultati v živo


Super vikend: Anže Božič zmagovalec državnega prvenstva, Bernard Rjavec Grand Prixa
24.06.2020 2020b 09:39
Državno prvenstvo 2020

V open kategoriji pa sta se zmage razveselila predstavnika NHK Kranj, oba Struževčana Anže Božič in Jakob Zalokar Obadič. Po rednem delu sta na vrhu zaključila M. Shalomayev in Bernard Rjavec z enakim številom točk, Nejc Škrlep je zaključil redni del šele na 8.mestu, Bernard Škrlep pa je malo presenetljivo izpadel iz boja za medalje. Jakob je pripravil pravo malo presenečenje, saj je v polfinalu presenetil več kot 250 mest višje postavljenega igralca na svetovni lestvici M. Shalomayeva. V peti tekmi polfinala je Jakob z nekaj izjemnimi potezami že vodil 5:1, a je potem z nekaj  začetniškimi napakami skoraj zapravil visoko vodstvo in na koncu le napredoval v finale, kjer je Anže premagal Jakoba s 3:0 v zmagah. 4. mesto je zasedel Jaka Skrlep (tudi NHK Kranj), ki je na koncu osvojil 3. mesto med slovenskimi igralci. Prvič po dolgem času je bil tako zelo močan turnir, da je bilo 17 odličnih tekmovalcev in od tega se jih je 16 uvrstilo v finalno skupino, 8 pa jih je napredovalo v playoff.

Med ženskami je slavila Mojca Škrlep, pred Zalo Škrlep in Jerco Zalokar Obadič, med juniorji pa Gal Bohinc, pred Mihom Škrlepom in Leonom Kučem.

Rezultati 


Grand Prix 2020

Za nami je še zadnji turnir v sezoni. V nedeljo 21. 6. ga je prav tako gostil Kranj in sicer v MKC-ju (Mladinski kulturni center). Še drugič v tem vikendu sta se Anže in Jakob uvrstila na stopničke, a je na koncu slavil Bernard Rjavec, ki je v finalu odpravil Anžeta. Tretji je bil Jakob, ki je bil boljši proti Nejcu Škrlepu. Po rednem delu je zanesljivo vodil Bernard, za njim pa so se v razmaku 1 same točke razvrstili 4 tekmovalci. V četrtfinalu je Nejc z odlično igro uspel izločiti 1. nosilca Shalomayeva in se tako oddolžil za poraz prejšnji dan. Jakob je izločil Petucha, Anže je izločil prijetno presenečenje turnirja, prestavnika OS Stražišče Jakoba Kozelja, Bernard pa Leona Kuča. Vse skupaj se je zbralo 18 tekmovalcev (10 A in 8 B skupina). Na turnirju smo bili priča napetem boju že v osnovnih skupinah. Iz 2. je napredoval David Gogić, Jakob Kozelj se je boril v dodatnih kvalifikacijah, kjer je igral proti Binetu Gajsku, ki je zaradi napak 3. in 4. nosilca turnirja pristal na 4. mestu v skupini 3. V kvalifikacijah je z nekaj sreče a vendarle zmagal Jakob Kozelj. V A skupino je presenetljivo napredoval tudi Urban Mežek. Bilo je veliko napetih in izenačenih tekem z veliko preobrati. Vsi, ki jih je uspelo presenetiti in se uvrstiti v A skupino bodo napredovali na svetovni lestvici in zaradi tega bodo naslednji turnirji še mocnejši!

Rezultati